به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، در این بازدید، معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رییس مرکز هیات امناء و هیات های ممیزه مرکزی از این مرکز علم و فناوری به عنوان بهترین نمونه پارک های علم و فناوری درکشور یاد کرد.
دکتر مهدی ایرانمنش با اشاره به این که پارک های علم و فناوری درکشور به گونه ای فعالیت نموده اند که مقام معظم رهبری و مسولان نظام از این روند فعالیت رضایت دارند، اظهار كرد: عدم ارتباط صنعت و دانشگاه به دلیل نبود بسترهای لازم همواره دغدغه مسولان بوده است و هم اکنون پارک های علم و فناوری یکی از بسترهای موفق در این زمینه است. وي افزود: تسهیل روند فعالیت شرکت های دانش بنیان برای تبدیل ایده به محصول تجاری سازی شده با استفاده از معافیت های مالیاتی و عوارض و مزایای با ارزش افزوده بسیار مهم و ضروری است.
وی اعلام کرد: باعث مباهات و سربلندی است که شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در یک وضعیت بسیار مطلوب است و اينجانب گزارشی از این فعالیت ها در شورای معاونين وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خواهم داشت.
رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان نیز به وضعیت شرکت های دانش بنیان مستقر در مراکز رشد و پارک علم و فناوری شیخ بهایی، نحوه پذیرش و ارايه خدمات به واحدهای پذیرش شده در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان اشاره نمود. محمود شیخ زین الدین به ارايه خدمات متنوع مادی و معنوی شهرک به صاحبان ایده های نو و واحدهای فناوری مستقر در شهرک اشاره کرد و گفت: در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان نه تنها زیر ساخت های لازم برای گسترش بنگاههای اقتصادی کوچک و متوسط فراهم است، بلکه محیطی برای حضور و استقرار شرکت های مهندسی، واحد های تحقیق و توسعه صنایع و مراکز پژوهشی که در تعامل با دانشگاه ها می باشند، وجود دارد.
وي فراهم شدن امکان مذاکره میان سرمایه گذاران و واحدهای فناوری مستقر و اجرایی شدن20 مورد فروش دانش فنی و مشارکت با بخش خصوصی و اجرایی شدن بیش از810 پروژه تحقیقاتی و کاربردی توسط شرکت های فناوری مستقر در شهرک در راستای مرتفع نمودن نیازهای پژوهشی و فناوری صنایع را، از دیگر دستاوردها و اقدامات شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان اعلام کرد.
شيخ زين الدين همچنین تجاری سازی بیش از 340 دانش فنی و ثبت 275 اختراع را از دیگر دستاوردهای شرکت های دانش بنیان مستقر در شهرک دانست.
دکتر مهدی ایرانمنش، معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رییس مرکز هیات امناء و هیات های ممیزه مرکزی در این بازدید از نزدیک با فعالیت های شرکت های دانش بنیان مستقر شامل: دیده پرداز صبا، کاشفان نیل فام، اریسا پارس، فراتک و چندین شرکت دانش بنیان مستقر در شهرک و همچنین فعالیت های عمرانی انجام شده و در حال انجام در پارک علم و فناوری شیخ بهایی از جمله: زیرساخت های تاسیساتی و احداث خیابان ها و معابر، مجتمع تجاری سازی فناوری و برنامه های عمرانی آتی شهرک آشنا شد.
تعداد بازدید : ۹۸۱ تاریخ: 1391/07/03
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
داوری نهایی جایزه ویژه پویانمایی برگزار شد
در آستانه برگزاری آئین اختتامیه نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی، داوری نهایی جایزه ویژه پو…نوآوری و فناوری، ابزارهایی برای تحول انسانی و اجتماعی است
استاندار اصفهان گفت: سه حوزه گردشگری، هوش مصنوعی و انرژیهای نو نه تنها ظرفیتهای بالقوهای را در …